+45 44 92 32 11 info@kisuki.dk

kisuki
butiks inventar

Kisuki Akryl & Metalvarefabrik har enestående erfaring med både udvikling og produktion af effektiv og smagfuld indretning til alle typer af forretnings- og kontormiljøer.

Vores standardprodukter og vores forskellige specialudviklede inventarløsninger er udbredt i mange forskellige brancher og butikstyper, herunder design- og tøjforretninger, elektronikbutikker, byggemarkeder, cykelforretning, biografer og meget mere.

Derfor vil vi helt sikkert også kunne hjælpe dig med butiksinventar, uanset den konkrete branche eller butikstype.

 

 

Butiks inventar i akryl og metal

Vi kan hjælpe med stort set alt i butiksinventar i metal og akryl. Vi laver blandt andet:

  • Skilte og skilteholdere
  • Standere
  • Reolsystemer
  • Brochureholdere i akryl eller metal
  • Hyldeforkanter
  • Holdere til IPads- og IPhones
  • Akryl beholdere og æsker til alle formål

Vi har altid et stort udvalg af ovenstående på lager i vores webshop og hvis du ikke finder hvad du søger, laver vi gerne din special bestilling.

Skal du bruge en særlig form for butiksinventar?

Måske i forbindelse med lancering af et nyt produkt eller et nyt koncept?

Hos Kisuki Akryl & Metalvarefabrik tager vi imod ønsker og specialfremstiller gerne produkter ud fra dine konkrete krav og behov.

Her er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan producere af inventar til butikker.

 

 

Kisuki akryl og metalvarefabrik lokation
Laserskæring i København Kisuki

Godt håndværk og faglig vejledning i moderne rammer

Vores kombinerende akryl- og metalvarefabrik er nemlig udstyret med en lang række moderne maskiner, hvormed vi kan løse selv de mest udfordrende specialopgaver for vores kunder.

Samtidig har vi tilknyttet egen designer/udvikler, som sidder klar til at modtage jeres forespørgsel, og som vil kunne vejlede jer i, hvordan jeres ide kan blive til virkelighed.

For hvert produkt tilkobles en projektansvarlig som følger projektet fra start til slut, og gennem effektiv projektstyring og løbende kontrol kan vi garantere kunden en høj leveringssikkerhed.

Leveringen forgår efter dialog med kunden, i nogle tilfælde henter kunder selv produktet, i andre og ved større produktion, vil dette forgå igennem kundens egen eller fabrikkens samarbejdspartner.

 

 

Book et møde

Hvis I skulle være interesseret i udvikling og optimering af et produkt eller prototype, produktion af en special-opgave eller en standard løsning, er I velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde og tilbud.

Vi kigger gerne forbi for en yderligere præsentation af Kisuki og ellers vil vi også gerne benytte lejligheden til at invitere jer herud, så vi kan vise jer vores showroom og produktion.

Vi ser frem til at høre fra jer.

Telefontid:
Mandag- torsdag 6:00-15:30
Fredag 7:00-12:00

Kim Hemmingsen, Direktør

kh@kisuki.dk
20 86 60 43

Uno Stripp, Produktionschef

us@kisuki.dk
28 86 90 30