+45 44 92 32 11 info@kisuki.dk

kisuki
Display løsninger

Kisuki Akryl & Metalvarefabrik har en lang og bred erfaring med at udvikle og producere unikke og iøjnefaldende displayløsninger, der kan være med til at fremhæve jeres produkter.

Ønsker I at optimere jeres nuværende displayløsning eller står I overfor en ny produktlancering, er Kisuki måske den rette partner for jer.

Vi har tilknyttet egen designer/udvikler som sidder klar til at modtage jeres forespørgsel, og vil kunne vejlede jer i, hvordan jeres produkt ide kan blive til virkelighed.

 

Display løsninger der falder i øjnene

Her hos Kisuki har vi mange års erfaring med at lave displayløsninger til vores mange kunder i Rødovre, København og resten af Danmark samt Europa og Norden og deres vidt forskellige behov.

Vi specialproducerer også gerne displayløsninger til jer i akryl eller metal, så jeres produkter kan blive fremhævet og præsenteret på den måde, som de fortjener.

 

Godt håndværk og faglig vejledning i moderne rammer

Vi oplever tit, at vores kunder har en klar mening om, hvordan deres displayløsninger skal se ud, og selvfølgelig hvilke formål de skal tjene.

Vi har vores egen designer/udvikler tilknyttet, som hellere end gerne hjælper med jeres forespørgsel. I kan altid forvente en erfaren, faglig og venlig vejledning gennem hele processen.

Derudover er vi enormt stolte af vores specialiserede, fleksible og moderne produktionsfaciliteter, som bidrager til, at vi kan sikre, at jeres idé bliver til virkelighed. Vi vægter nemlig kvalitetsmaterialer, godt håndværk og glade kunder højt – også når vi snakker jeres unikke displayløsninger.

 

Levering

For hvert produkt tilkobles en projektansvarlig som følger projektet fra start til slut, og gennem effektiv projektstyring og løbende kontrol kan vi garantere kunden en høj leveringssikkerhed.

Leveringen forgår efter dialog med kunden, i nogle tilfælde henter kunder selv produktet, i andre og ved større produktion, vil dette forgå igennem kundens egen eller fabrikkens samarbejdspartner.

 

Book et møde

Hvis I skulle være interesseret i udvikling og optimering af et produkt eller prototype, produktion af en special-opgave eller en standard løsning, er I velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde og tilbud.

Vi kigger gerne forbi for en yderligere præsentation af Kisuki og ellers vil vi også gerne benytte lejligheden til at invitere jer herud, så vi kan vise jer vores showroom og produktion.

Vi ser frem til at høre fra jer.

Telefontid:
Mandag- torsdag 6:00-15:30
Fredag 7:00-12:00

Kim Hemmingsen, Direktør

kh@kisuki.dk
20 86 60 43

Uno Stripp, Produktionschef

us@kisuki.dk
28 86 90 30