+45 44 92 32 11 info@kisuki.dk

kisuki
om os

Kisuki Akryl & Metalvarefabrik er en familieejet produktionsvirksomhed i Rødovre, som har specialiseret sig i fremstilling af inventar og tekniske emner i metal og akryl. Vi udvikler og producerer komplette løsninger og specialopgaver efter ønsker.

Kisuki har moderne og specialiseret produktionsudstyr, der sammen med mange års erfaring, sikrer vores kunder en fleksibel og konkurrencedygtig produktion i høj kvalitet. Med udvikling og produktions faciliteter samt lager under samme tag, har vi ideelle rammer for en fleksibel produktion med en effektiv kvalitetsstyring og høj leveringssikkerhed.

Kisuki Akryl & metalvarefabrik team marts 2024
KIM

KIM

Direktør

UNO

UNO

Produktionschef

Søren

Søren

Formand for rørbuk

Kent

Kent

Formand for pladeafdelingen

Rene

Rene

Formand /Metal laser og stans afdelingen/svejser

Sami

Sami

Smed /Metal laser/svejserobot/svejse ekspert

BRIAN

BRIAN

Smed /CNC Tråd bukker/svejser/trådvarer ekspert

Osama

Osama

Smed /Svejse ekspert

Fethi

Fethi

Akryl laser/bukke/fræse/polere ekspert

NICOLAI

NICOLAI

Klejnsmed lærling

Kisuki akryl og metalvarefabrik lokation

Produktion & Ekspertise

Med udvikling og produktions faciliteter samt lager under samme tag, har vi ideelle rammer for en fleksibel produktion med en effektiv kvalitetsstyring og høj leveringssikkerhed.

Vi arbejder typisk indenfor følgende områder og har desuden en velforsynet webshop med akryl og metal produkter til straks levering.

  • Display løsninger
  • Møbler & interiør
  • Butiksinventar
  • Medico
  • Tekniske løsninger

DISPLAYLØSNINGER

Vi har en lang og bred erfaring med at udvikle og producere unikke og iøjnefaldende displayløsninger i metal og akryl/plast. I kan altid forvente en erfaren, faglig og venlig vejledning gennem hele processen

Møbler og interior

De moderne produktions faciliteter, i kombination med vores medarbejderes høje faglige niveau, har sikret os en stærk position som leverandør for flere designere og producenter inden for dansk møbelindustri.

Butiksinventar

Vi har standardprodukter og specialudviklede inventarløsninger til forskellige brancher og butikstyper. Fx design- og tøjforretninger, elektronikbutikker, byggemarkeder, cykelforretning, biografer.

tekniske løsninger

Vi har tilknyttet egen designer/ udvikler som sidder klar til at modtage din forespørgsel, eller vil kunne vejlede dig i, hvordan din projekt ide kan blive til virkelighed.

Tekniske løsninger Kisuki

MEDICO

De moderne produktions faciliteter, i kombination med vores medarbejderes høje faglige niveau, har sikret os en stærk position som leverandør til medico branchen.

Book et møde

Hvis I skulle være interesseret i udvikling og optimering af et produkt eller prototype, produktion af en special-opgave eller en standard løsning, er I velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde og tilbud.

Vi kigger gerne forbi for en yderligere præsentation af Kisuki og ellers vil vi også gerne benytte lejligheden til at invitere jer herud, så vi kan vise jer vores showroom og produktion.

Vi ser frem til at høre fra jer.

Telefontid:
Mandag- torsdag 6:00-15:30
Fredag 7:00-12:00

Kim Hemmingsen, Direktør

kh@kisuki.dk
20 86 60 43

Uno Stripp, Produktionschef

us@kisuki.dk
28 86 90 30