+45 44 92 32 11 info@kisuki.dk

kisuki
Specialproduktion af akryl og metal

Her hos os i Kisuki kan I til hver en tid forvente specialproduktion af akryl og metal med det solide håndværk, stærke materialer og kunden i centrum.

Fra vores moderne og specialiserede faciliteter i Rødovre har vi årevis produceret emner for vores kunder i København, Skandinavien og Europa, og selvom vi selvfølgelig har vores eget udvalg af standardprodukter, er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan specialfremstille.

Produktion af akryl og metal i moderne faciliteter

Vores specialproduktion af akryl og metal tæller alt fra specialdesignede displayløsninger, butiksinventar og møbler og interiør til komplette løsninger.

Lån vores designer/udvikler

Vi har tilknyttet vores egen designer/udvikler, som er med til at sørge for, at vores kunders idéer finpudses, inden de bliver til virkelighed i produktionsfasen.

Udvikling og optimering af akryl og metal produkter

Vi har stor erfaring med udvikling og optimering, ligesom vi altid er fokuserede på at skabe det produkt, som vores kunder ønsker udviklet. For når det drejer sig om specialproduktion af akryl og metal, er det essentielt at forstå og beskrive selv de mindste detaljer for at opnå det bedste resultat – og det gør vi.

Vi bryster os af, at du altid kan forvente hurtig, fleksibel og kvalitetssikret produktion – også når det gælder specialpoduktion af akryl og metal.

 

Kisuki akryl og metalvarefabrik lokation

Book et møde

Hvis I skulle være interesseret i udvikling og optimering af et produkt eller prototype, produktion af en special-opgave eller en standard løsning, er I velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde og tilbud.

Vi kigger gerne forbi for en yderligere præsentation af Kisuki og ellers vil vi også gerne benytte lejligheden til at invitere jer herud, så vi kan vise jer vores showroom og produktion.

Vi ser frem til at høre fra jer.

Telefontid:
Mandag- torsdag 6:00-15:30
Fredag 7:00-12:00

Kim Hemmingsen, Direktør

kh@kisuki.dk
20 86 60 43

Uno Stripp, Produktionschef

us@kisuki.dk
28 86 90 30