+45 44 92 32 11 info@kisuki.dk

kisuki
stansning

Her hos Kisuki Akryl & Metalvarefabrik gør vi en dyd ud af altid at løse vores kunders opgaver til perfektion. Dette gør sig naturligvis også gældende, når din opgave kræver stansning af metal.

I vores moderne og specialiserede maskinpark, som ligger på samme adresse som vores lager i Rødovre ved København, har vi en af markedets mest præcise og anerkendte revolverstansere.

Stansning af metal i København

Vi er stolte af, at vi kan tilbyde nøjagtig og professionel revolverstansning af alt fra aluminium og almindelig SPO til rustfrit metal og andre metalplader.

Når effektivitet og grundighed går hånd i hånd

Revolverstanseren betjenes af vores erfarne, kompetente og pålidelige medarbejdere, som brænder for at levere et godt stykke arbejde til alle vores kunder – ligegyldig hvor stor eller lille opgaven måtte være.

Vores grundighed er ikke ensbetydende med, at du skal vente lang tid på, at vi får løst din opgave – snarere tværtimod.

For ud over at stansning er en effektiv måde at bearbejde materialer på, så sørger vi altid for at gøre vores for- og benarbejde ordentligt, inden vi tænder for maskinen. Dette gør, at vi arbejder målrettet og med det gode slutprodukt for øje.

Dermed kan vi bryste os af, at du altid kan forvente hurtig, fleksibel og kvalitetssikret produktion – også når det gælder stansning.

 

Kisuki akryl og metalvarefabrik lokation

Book et møde

Hvis I skulle være interesseret i udvikling og optimering af et produkt eller prototype, produktion af en special-opgave eller en standard løsning, er I velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde og tilbud.

Vi kigger gerne forbi for en yderligere præsentation af Kisuki og ellers vil vi også gerne benytte lejligheden til at invitere jer herud, så vi kan vise jer vores showroom og produktion.

Vi ser frem til at høre fra jer.

Telefontid:
Mandag- torsdag 6:00-15:30
Fredag 7:00-12:00

Kim Hemmingsen, Direktør

kh@kisuki.dk
20 86 60 43

Uno Stripp, Produktionschef

us@kisuki.dk
28 86 90 30