+45 44 92 32 11 info@kisuki.dk

kisuki
møbler & interiør

Kisuki Akryl & Metalvarefabrik har mange års erfaring som underleverandør og samarbejdspartner til møbel og design branchen.

De moderne produktions faciliteter i vores 3000m2 store fabrik i Rødovre, i kombination med vores medarbejderes høje faglige niveau, har sikret os en stærk position som leverandør for flere designere og producenter inden for dansk møbelindustri.

 

Vi kan være jeres samarbejdspartner

Som reference kan vi blandt andet nævne Erik Jørgensen Møbelfabrik A/S (www.erik-joergensen.com), som vi har haft et godt og langt samarbejde med.

Vi har tilknyttet egen designer/udvikler som sidder klar til at modtage jeres forespørgsel, og vil kunne vejlede jer i, hvordan jeres produkt ide kan blive til virkelighed.

For hvert produkt tilkobles en projektansvarlig som følger projektet fra start til slut, og gennem effektiv projektstyring og løbende kontrol kan vi garantere kunden en høj leveringssikkerhed.

Leveringen forgår efter dialog med kunden, i nogle tilfælde henter kunder selv produktet, i andre og ved større produktion, vil dette forgå igennem kundens egen eller fabrikkens samarbejdspartner.

 

 

 

Godt håndværk og faglig vejledning i moderne rammer

Vi oplever tit, at vores kunder har en klar mening om, hvordan deres møbel og interiør løsninger skal se ud, og selvfølgelig hvilke formål de skal tjene.

Vi har vores egen designer/udvikler tilknyttet, som hellere end gerne hjælper med jeres forespørgsel. I kan altid forvente en erfaren, faglig og venlig vejledning gennem hele processen.

Derudover er vi enormt stolte af vores specialiserede, fleksible og moderne produktionsfaciliteter, som bidrager til, at vi kan sikre, at jeres idé bliver til virkelighed. Vi vægter nemlig kvalitetsmaterialer, godt håndværk og glade kunder højt – også når vi snakker jeres unikke møbel og interiørløsninger.

 

Kisuki akryl og metalvarefabrik lokation
Plakatvogn Kisuki
Plakatvogn Kisuki

Book et møde

Hvis I skulle være interesseret i udvikling og optimering af et produkt eller prototype, produktion af en special-opgave eller en standard løsning, er I velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde og tilbud.

Vi kigger gerne forbi for en yderligere præsentation af Kisuki og ellers vil vi også gerne benytte lejligheden til at invitere jer herud, så vi kan vise jer vores showroom og produktion.

Vi ser frem til at høre fra jer.

Telefontid:
Mandag- torsdag 6:00-15:30
Fredag 7:00-12:00

Kim Hemmingsen, Direktør

kh@kisuki.dk
20 86 60 43

Uno Stripp, Produktionschef

us@kisuki.dk
28 86 90 30