+45 44 92 32 11 info@kisuki.dk

kisuki
laserskæring

Vores specialiserede maskinpark, ligger under samme tag som vores lager i Rødovre, lidt uden for København.

Her har vi et væld af markedets bedste og mest moderne maskiner til laserskæring af akryl og metal, den mest nøjagtige måde at skære i både akryl og metal på.

Nøjagtig laserskæring i København

Vores dygtige og faglige medarbejdere har stor erfaring med laserskæring i akryl/plast og metal..

Vi har en høj leveringssikkerhed, og vi hjælper også gerne med råd, vejledning og udvikling af jeres idéer til akryl- og metalprodukter, som kræver laserskæring.

Laserskæring – det bedste resultat

Laserskæring giver en utrolig høj præcision. Vi kan skære metal og akryl/plast med meget små tolerancer, hvilket gør det ideelt til præcisionskomponenter og komplekse geometrier.

Laserskæring af akryl/plast og metal er også den metode, der giver det pæneste og mest præsentable resultat. 

Lasere kan skære komplekse former og mønstre, herunder indskæringer, huller og riller, som kan være vanskelige at opnå med andre metoder.

Laserskæring af metal

Lasere kan skære en bred vifte af metaller, herunder stål, rustfrit stål, aluminium, kobber og messing. Dette gør det velegnet til forskellige applikationer og brancher.

Laserskæring til prototyper og udvikling

Laserskæring er velegnet til prototyping og tilpasning af metaldele og dele af akryl/plast, da det nemt kan ændres for at opfylde specifikke krav.

 

 

Kisuki akryl og metalvarefabrik lokation

Book et møde

Hvis I skulle være interesseret i udvikling og optimering af et produkt eller prototype, produktion af en special-opgave eller en standard løsning, er I velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde og tilbud.

Vi kigger gerne forbi for en yderligere præsentation af Kisuki og ellers vil vi også gerne benytte lejligheden til at invitere jer herud, så vi kan vise jer vores showroom og produktion.

Vi ser frem til at høre fra jer.

Telefontid:
Mandag- torsdag 6:00-15:30
Fredag 7:00-12:00

Kim Hemmingsen, Direktør

kh@kisuki.dk
20 86 60 43

Uno Stripp, Produktionschef

us@kisuki.dk
28 86 90 30