+45 44 92 32 11 info@kisuki.dk

kisuki
EKSPERTISE

Vores akryl og metalvarefabrik er udstyret med en lang række topmoderne maskiner, som gør, at vi kan løse selv de mest udfordrende specialopgaver for vores kunder.

Vi bryster os af at have de dygtigste medarbejdere, de bedste produktionsfaciliteter og et effektivt og sundt arbejdsmiljø, der tilsammen gør, at vi kan levere vores kunders bestillinger både hurtigt og i høj kvalitet – naturligvis til lave, konkurrencedygtige priser.

Akryl og plast materiale

Akryl & PLAST

Vi er glade for akryl, som vi blandt andet læserskærer, varmebukker og limer. 

Akrylplader kan formes ved opvarmning, hvilket giver mulighed for at skabe komplekse former og designs. Dette er en fordel, når man ønsker specialdesignede produkter eller unikke løsninger.

Metal 

Vores metalvarefabrik er udstyret med en lang række topmoderne maskiner, som gør, at vi kan løse selv de mest udfordrende specialopgaver for vores kunder.

Vi bryster os af at have de dygtigste medarbejdere og de bedste produktionsfaciliteter.

Display løsninger Kisuki

DISPLAY løsninger

Vi udvikler og producerer unikke og iøjnefaldende displayløsninger, der kan være med til at fremhæve jeres produkter.

Ønsker I at optimere jeres nuværende displayløsning eller står I overfor en ny produktlancering, er Kisuki måske den rette partner for jer.

Butiksinventar

Vores standardprodukter og vores forskellige specialudviklede inventarløsninger er udbredt i mange forskellige brancher og butikstyper, herunder design- og tøjforretninger, elektronikbutikker, byggemarkeder, cykelforretning, biografer og meget mere.

Møbler & Interiør

Vi har mange års erfaring som underleverandør og samarbejdspartner til møbel og design branchen.

De moderne produktions faciliteter i vores 3000m2 store fabrik i Rødovre, i kombination med vores medarbejderes høje faglige niveau, har sikret os en stærk position som leverandør for flere designere og producenter inden for dansk møbelindustri.

Tekniske løsninger Kisuki

Tekniske løsninger

Kisuki Akryl & Metalvarefabrik anvender egne maskiner, så derfor hvis du har specielle behov eller har brug for et standard produkt, kan vi på egen fabrik fremstille dette inden for kort tid, til konkurrence dygtige priser.

Hjælp til design og udvikling af produkter

Vi har tilknyttet egen designer/udvikler som sidder klar til at modtage jeres forespørgsel, og som vil kunne vejlede jer i, hvordan jeres produkt ide kan blive til virkelighed.

Kisuki Akryl & Metalvarefabrik har mange års erfaring som underleverandør og samarbejdspartner til møbel og design branchen.

De moderne produktions faciliteter i vores 3000m2 store fabrik i Rødovre, i kombination med vores medarbejderes høje faglige niveau, har sikret os en stærk position som leverandør for flere designere og producenter inden for dansk møbelindustri.

 

Book et møde

Hvis I skulle være interesseret i udvikling og optimering af et produkt eller prototype, produktion af en special-opgave eller en standard løsning, er I velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde og tilbud.

Vi kigger gerne forbi for en yderligere præsentation af Kisuki og ellers vil vi også gerne benytte lejligheden til at invitere jer herud, så vi kan vise jer vores showroom og produktion.

Vi ser frem til at høre fra jer.

Telefontid:
Mandag- torsdag 6:00-15:30
Fredag 7:00-12:00

Kim Hemmingsen, Direktør

kh@kisuki.dk
20 86 60 43

Uno Stripp, Produktionschef

us@kisuki.dk
28 86 90 30