+45 44 92 32 11 info@kisuki.dk

kisuki
Proces forløb

Kisuki Akryl & Metalvarefabrik har en bred erfaring med udvikling og optimering af prototyper samt andre produkter. I er altid velkomne til at kontakte os for et uforpligtende møde om jeres virksomhed og produktspecifikationer.

Baseret på jeres produktønsker og specifikationer, kan vi forberede et uforpligtende tilbud til jer.

Når I har accepteret vores tilbud, starter udviklingsfasen eller produktionsfasen.

Udvikling

Kombinationen af vores moderne produktionsfaciliteter og vores medarbejderes høje faglige niveau, har vi været med til at udvikle og optimere mange forskellige løsninger.

Hos os er kunden i centrum, hvilket betyder at vi er i tæt dialog, omkring det produkt som kunden ønsker udviklet. Sammen beskriver vi ned til mindste detalje, hvilke kravspecifikationer der kræves for at få det bedste resultat. Det er derfor utrolig vigtigt at kunden er med i hele udviklingsprocessen.

Så hvis I mangler en partner til et nyt projekt, alt fra et enkelt produkt til større kombinerede løsninger, er vi klar til at hjælpe.

Produktion

Kisuki Akryl & Metalvarefabrik har et moderne og specialiseret produktionsudstyr, der sammen med vores mange års erfaring, sikrer vores kunder en fleksibel og konkurrencedygtig produktion i høj kvalitet.

Arbejdsgangen optimeres løbende af vores erfarne medarbejdere, som sikrer, at kvalitet og godt håndværk altid er højt prioriteret.

I vores produktion kan vi klare alt fra standard produkter til mere specialiserede løsninger, samt alt fra små til store produktions-serier.

 

Levering

For hvert produkt tilkobles en projektansvarlig som følger projektet fra start til slut, og gennem effektiv projektstyring og løbende kontrol kan vi garantere kunden en høj leveringssikkerhed.

Leveringen forgår efter dialog med kunden, i nogle tilfælde henter kunder selv produktet, i andre og ved større produktion, vil dette forgå igennem kundens egen eller fabrikkens samarbejdspartner.

 

Book et møde

Hvis I skulle være interesseret i udvikling og optimering af et produkt eller prototype, produktion af en special-opgave eller en standard løsning, er I velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde og tilbud.

Vi kigger gerne forbi for en yderligere præsentation af Kisuki og ellers vil vi også gerne benytte lejligheden til at invitere jer herud, så vi kan vise jer vores showroom og produktion.

Vi ser frem til at høre fra jer.

Telefontid:
Mandag- torsdag 6:00-15:30
Fredag 7:00-12:00

Kim Hemmingsen, Direktør

kh@kisuki.dk
20 86 60 43

Uno Stripp, Produktionschef

us@kisuki.dk
28 86 90 30