+45 44 92 32 11 info@kisuki.dk

kisuki
tekniske løsninger

Kisuki Akryl & Metalvarefabrik anvender egne maskiner, så derfor hvis du har specielle behov eller har brug for et standard produkt, kan vi på egen fabrik fremstille dette inden for kort tid, til konkurrence dygtige priser.

 

 

 

Skal du bruge en særlig teknisk løsning?

Måske i forbindelse med lancering af et nyt produkt eller et nyt koncept?

Hos Kisuki Akryl & Metalvarefabrik tager vi imod ønsker og specialfremstiller gerne produkter ud fra dine konkrete krav og behov.

Her er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan producere af tekniske løsninger.

 

 

Godt håndværk og faglig vejledning i moderne rammer

Vores kombinerende akryl- og metalvarefabrik er nemlig udstyret med en lang række moderne maskiner, hvormed vi kan løse selv de mest udfordrende specialopgaver for vores kunder.

Samtidig har vi tilknyttet egen designer/udvikler, som sidder klar til at modtage jeres forespørgsel, og som vil kunne vejlede jer i, hvordan jeres ide kan blive til virkelighed.

For hvert produkt tilkobles en projektansvarlig som følger projektet fra start til slut, og gennem effektiv projektstyring og løbende kontrol kan vi garantere kunden en høj leveringssikkerhed.

Leveringen forgår efter dialog med kunden, i nogle tilfælde henter kunder selv produktet, i andre og ved større produktion, vil dette forgå igennem kundens egen eller fabrikkens samarbejdspartner.

 

 

Kisuki akryl og metalvarefabrik lokation

Book et møde

Hvis I skulle være interesseret i udvikling og optimering af et produkt eller prototype, produktion af en special-opgave eller en standard løsning, er I velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde og tilbud.

Vi kigger gerne forbi for en yderligere præsentation af Kisuki og ellers vil vi også gerne benytte lejligheden til at invitere jer herud, så vi kan vise jer vores showroom og produktion.

Vi ser frem til at høre fra jer.

Telefontid:
Mandag- torsdag 6:00-15:30
Fredag 7:00-12:00

Kim Hemmingsen, Direktør

kh@kisuki.dk
20 86 60 43

Uno Stripp, Produktionschef

us@kisuki.dk
28 86 90 30