+45 44 92 32 11 info@kisuki.dk

kisuki
metalvare fabrik

Kisuki Akryl og Metalvarefabrik er en produktionsvirksomhed, der hører hjemme i den bedste forstad til København, nemlig Rødovre.

Her ligger vores store lager og akryl- og metalvarefabrik på samme adresse, hvor vores erfarne personale har deres daglige gang. Vi er en familieejet virksomhed, der producerer alt i metal og akryl.

Vi har udviklet et stort udvalg af standardprodukter, men vi laver også mange specialfremstillede emner til vores kunder, som kommer fra mange forskellige brancher..

Kisuki metalvarefabrik løser alle slags opgaver

Vores kombinerede akryl- og metalvarefabrik er udstyret med en lang række topmoderne maskiner, som gør, at vi kan løse selv de mest udfordrende specialopgaver for vores kunder.

Vi bryster os af at have de dygtigste medarbejdere, de bedste produktionsfaciliteter og et effektivt og sundt arbejdsmiljø, der tilsammen gør, at vi kan levere vores kunders bestillinger både hurtigt og i høj kvalitet – naturligvis til lave, konkurrencedygtige priser.

At vores kunder er tilfredse, er selvfølgelig alfa og omega for os. Derfor sørger vi også altid for at have et transparent procesforløb, hvor alt fra den første samtale over tilbud, udvikling og produktion til levering foregår i tæt samarbejde og dialog med vores kunder, som vi hellere end gerne holder opdaterede

 

Kisuki akryl og metalvarefabrik lokation

Book et møde

Hvis I skulle være interesseret i udvikling og optimering af et produkt eller prototype, produktion af en special-opgave eller en standard løsning, er I velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde og tilbud.

Vi kigger gerne forbi for en yderligere præsentation af Kisuki og ellers vil vi også gerne benytte lejligheden til at invitere jer herud, så vi kan vise jer vores showroom og produktion.

Vi ser frem til at høre fra jer.

Telefontid:
Mandag- torsdag 6:00-15:30
Fredag 7:00-12:00

Kim Hemmingsen, Direktør

kh@kisuki.dk
20 86 60 43

Uno Stripp, Produktionschef

us@kisuki.dk
28 86 90 30