+45 44 92 32 11 info@kisuki.dk

kisuki
metalvarer

Vores metalvarefabrik er udstyret med en lang række topmoderne maskiner, som gør, at vi kan løse selv de mest udfordrende specialopgaver for vores kunder.

Vi bryster os af at have de dygtigste medarbejdere, de bedste produktionsfaciliteter og et effektivt og sundt arbejdsmiljø, der tilsammen gør, at vi kan levere vores kunders bestillinger både hurtigt og i høj kvalitet – naturligvis til lave, konkurrencedygtige priser.

metal Tråd

Hos Kisuki har vi flere forskellige typer af tråd som vi blandt andet kan svejse og bukke præcis efter ønske.

Vores CNC trådbukker kan bukke op til 6 mm rustfrit stål, men har du behov for tykkere, kan vi også bukke op til 8 mm rustfrit stål i hånden.

Vi kan bukke i næsten hvad som helst, kun fantasien sætter grænser. Har vi ikke lige det materiale på lager som du skal bruge, bestiller vi det hjem eller du kan selv medbringe dit eget.

Metal rør

Metalrør hos Kisuki kommer i to varianter, den firkantede og den klassisk runde. I forskellige størrelser, tykkelser og  materialer.

Vores metalrør kan vi blandt andet laserskære, bukke og svejse. 

Er der noget vi ikke kan løse for jer, så får vi det fikset af eksterne samarbejdspartnere, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Metal plade

Vi arbejder rigtig meget i metalplader og vi har mange forskellige at vælge imellem.

Med en metalplade kan vi skabe uendeligt mange forskellige typer af produkter.

Pladerne kommer i et utal af forskellige tykkelser og materialer, hvor vi ved hjælp af blandt andet laserskæring, stansning, kantpres, pladeklip og svejsning kan skabe unikke specialløsninger.

JERN

Jern er med 95% af tonnagen det metal, der bruges mest i Verden. Grunden er, at det er til rådighed de fleste steder, hvilket gør det billigt, samt at jernlegeringernes fasthed og sejhed gør dem nyttige på mange områder, bl.a som butiks inventar, møbler, butikdisplays.

Jerntyper

Rør, Firkantet rør, Plade, Tråd.

Rustfrit stål

Rustfrit/Rustfast stål er en fællesbetegnelse for ståltyper, som indeholder mere end 12% chrom. Chromindholdet bevirker at stålene danner en meget tynd passiverende oxidfilm, der gør at stålene har god bestandighed i et neutralt iltholdigt. Dette gør dem nyttige på mange områder, bl.a som butiksinventar, møbler, butikdisplays.

Rustfrit stål

Rør, Firkantet rør, Plade, Tråd.

Aluzink

Aluzink har en overfladebehandling, som gør den meget modstandsdygtigt overfor varme. Aluzink er et materiale der let at arbejde i, og kan bruges til bl.a som butiks inventar, møbler, butikdisplays.
Aluzink er blandt den stærkeste korrosionsklasse og kræver derfor ingen videre organisk behandling.

Aluzink

Plade

Kisuki akryl og metalvarefabrik lokation

Akryl og plast

Vi er også glade for akryl, som vi blandt andet læserskærer, varmebukker og limer.

Akryl kommer i et hav af farvevariationer for dig der er vild med farver, og hvis det er lidt for vildt, kan det også fås i transparent!

Den grønne farve er et lag beskyttelsesfilm, der sikrer at produktet ikke får ridser eller skader før det når ud til kunden. På den måde sikrer vi altid høj kvalitet.

Akrylplader kan formes ved opvarmning, hvilket giver mulighed for at skabe komplekse former og designs. Dette er en fordel, når man ønsker specialdesignede produkter eller unikke løsninger.

Kisuki har tilknyttet egen designer/udvikler som sidder klar til at modtage jeres forespørgseler, og vil kunne vejlede jer i, hvordan jeres produkt ide kan blive til virkelighed.

 

Hjælp til design og udvikling af metal produkter

Vi har tilknyttet egen designer/udvikler som sidder klar til at modtage jeres forespørgsel, og som vil kunne vejlede jer i, hvordan jeres produkt ide kan blive til virkelighed.

Kisuki Akryl & Metalvarefabrik har mange års erfaring som underleverandør og samarbejdspartner til møbel og design branchen.

De moderne produktions faciliteter i vores 3000m2 store fabrik i Rødovre, i kombination med vores medarbejderes høje faglige niveau, har sikret os en stærk position som leverandør for flere designere og producenter inden for dansk møbelindustri.

 

Book et møde

Hvis I skulle være interesseret i udvikling og optimering af et produkt eller prototype, produktion af en special-opgave eller en standard løsning, er I velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde og tilbud.

Vi kigger gerne forbi for en yderligere præsentation af Kisuki og ellers vil vi også gerne benytte lejligheden til at invitere jer herud, så vi kan vise jer vores showroom og produktion.

Vi ser frem til at høre fra jer.

Telefontid:
Mandag- torsdag 6:00-15:30
Fredag 7:00-12:00

Kim Hemmingsen, Direktør

kh@kisuki.dk
20 86 60 43

Uno Stripp, Produktionschef

us@kisuki.dk
28 86 90 30